Futuregames Den Haag

Over Future2Gether

De Future2gether Games zijn er omdat wij ervan overtuigd zijn dat sport ervoor kan zorgen dat we elkaar leren kennen, dat we samen iets gaafs beleven en we daardoor elkaar beter gaan begrijpen.

Verenigingen

Verenigingen

voetbaltoernooi den haag

Wat we doen

Elkaar ontmoeten en leren kennen

Door jaarlijks een voetbaltoernooi te organiseren gevolgd door een aantal samenkomsten door het jaar heen, zorgen we ervoor dat kinderen in de leeftijd van 12/13 jaar en hun ouders anderen uit de stad ontmoeten. Future2gether is vooral geïnspireerd op de waarde van elkaar ontmoeten en leren kennen.

Verschillende onderzoeken bevestigen dat daadwerkelijk contact ervoor zorgt dat er minder vooroordelen zijn en er juist meer tolerantie is. Dat maakt samenleven met elkaar prettiger en positiever.

Diversiteit en inclusiviteit

Verbinding

Plezier

A friend may be waiting behind a stranger’s face

– Maya Angelou

Samenwerkingen

Samen bereik je meer

Wij doen dit vooral in samenwerking met gemeenten en de KNVB, maar de uitgangspunten kunnen ook worden gebruikt voor andere sporten dan voetbal en bijvoorbeeld muziek en dans.

voetbaltoernooi future2gether

Het verhaal achter Future2Gether

Maak kennis met Margreet Drijvers

Iedereen heeft vooroordelen over een ander. Leven in en reizen naar andere landen hebben mij geleerd dat mijn oordelen en uitgangspunten vaak niet kloppen en dat door nieuwsgierig te zijn en vragen te stellen er mooie relaties ontstaan. Dat heeft mij ook gebracht tot het idee van Future2gether. Voetbal spelen is altijd tegen elkaar en wat zou er gebeuren als we eens met elkaar spelen. Nieuwsgierig zijn en samen iets meemaken zorgt ervoor dat we ons realiseren dat de ander nog wel anders is maar dat hier niets mis mee is.